fbpx
Droom interieur
Interieur

Zo zou mijn droominterieur eruit zien!

Zoals jullie misschien wel weten, woon ik nog thuis. 21 lentes jong en een dramatische huizenmarkt. Je kan dus wel begrijpen dat ik het nog wel welletjes vind, thuis. Maar als ik dan een eigen plekje heb gevonden, is dat hét moment om los te gaan. In mijn hoofd heb ik al in gedachte hoe het er dan uit zou zien. En het leek me leuk om dat met jullie te delen!

Stoer, sfeer en stylish

Ik ben dol op het industriële interieur. Of eigenlijk, delen ervan. Een stalen deur vind ik bijvoorbeeld heel gaaf. Maar alles donker? Nee, liever niet. Ik pik uit elke woonstijl eigenlijk wel elementen die ik leuk vind. Zo ben ik dol op een legergroene kleur, maar dan wel gecombineerd met een rustige bank en een zacht vloerkleed. Oh, en de visgraatvloer mag ook niet vergeten worden.

Mijn droomhuis mag dus zeker wel stoere elementen bevatten. Aluminium jaloezieën, zwarte accessoires, lekker strak. Maar.. Ik houd van sfeer. Ik word gelukkig van kussens en kleedjes op de bank, kaarsjes op tafel en verse bloemen mogen ook niet ontbreken. Oh, en ik heb ook al in gedachte hoe mijn fotowand (met een mix van persoonlijke foto’s, quotes en posters) eruit komt te zien.

groen in je interieur
Foto’s via: Etsy & My Beautiful Happy Living

Ik ben (buiten een stoere, stalen deur en jaloezieën) niet bepaald dol op harde lijnen. Ik ga liever voor een ronde eettafel en ook de stoelen mogen wel wat speels hebben. Een ronde spiegel i.p.v. een rechthoekige, een rond vloerkleed en zo’n tv van Samsung die, als je hem uitzet, veranderd in een poster. Ik geloof dat ‘ie ‘The Frame’ heet. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Ik weet precies hoe ik het hebben wil. Het zoeken van afbeeldingen die dat idee nabootsen is wat minder makkelijk dan gedacht, haha! Op de foto’s hierboven zie je veel witte muren. Voor mij is dat net wat anders: ik wil in ieder geval één muur die (deels) geverfd is. In een toffe groentint, een muur geverfd met stoer kalkverf of misschien wel behang?! Als het maar iets met kleur is!

Tip: Ik vind de woning van @huizedop (op Instagram) dus echt waanzinnig. Lekker stoer, maar niet té. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Je leest: ik weet eigenlijk al wel hoe mijn droomhuis eruit komt te zien. Nu alleen nog hopen dat die huizenmarkt-gekte niet meer al te lang gaat duren.

Uitgelichte afbeelding: From Moon To Moon & Stylestories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *