fbpx
Interieur

Veel licht in huis maar toch privacy dankzij plissegordijn

Het is winter, maar toch gewoon 15 graden buiten! Een beetje vreemd maar wel lekker. Het zonnetje kan nog lekker bij u naar binnen schijnen. Stel dat u nu een beetje privacy wilt. U kunt gewoon uw gordijn dicht doen, maar dan verdwijnen die heerlijke zonnestralen natuurlijk ook en moet u het licht aandoen. Wat nu? Heeft u weleens aan Top-down bottop-up plisségordijnen gedacht?

Top-down Bottom-up plisségordijn

Top-down bottom-up plisségordijnen bieden een oplossing voor dit probleem. Deze plissegordijnen kunt u in het midden laten hangen zodat u privacy krijgt. Het licht aan de bovenkant en onderkant schijnt toch nog naar binnen zodat u toch nog van ongefilterde zonnestralen kunt genieten!

Plissegordijnen top-down bottom-up

Meest gebruikt voor ramen aan drukke straten

Vooral als u aan een drukke straat woont of er geen stoep is die u woning van de straat scheidt, kunt u wel een beetje privacy gebruiken. Top Down Bottom Up plissegordijnen worden daarom vooral gebruikt bij ramen die uitkijken op een drukke straat. Ook voor keukenramen worden deze plissegordijnen veel gebruikt.

duette top-down bottom-up

Plisse of Duette ®

Voor plissegordijnen kunt u kiezen uit veel verschillende stoffen en kleuren. Ook kunt u kiezen voor zijgeleiding zodat de raamdecoratie netjes op de plaats blijft en niet gaat klapperen.

U kunt niet alleen voor Top-down Bottom-up plissegordijnen kiezen, maar ook voor Top-down Bottom-up Duette ® shades. Deze bieden meer isolatie. Handig als de winter in Nederland dit jaar toch nog door zal zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *