fbpx
Wooden Amsterdam
Interieur,  Woontrends

Sfeervol interieur met deze houten accessoires

Hout is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Of het nu houten bijzettafeltjes zijn, houten kasten, houten onderzetters, houten deuren.. Hout heeft een toffe structuur waar jouw interieur direct meer sfeer van krijgt. En de nieuwe collectie van Wooden Amsterdam past daar perfect bij!

Wat is Wooden Amsterdam?

Wooden Amsterdam is een bedrijf van vader en zoon die willen laten zien dat duurzaam en design wél samen gaat. Zij kijken elk seizoen weer hoe ze met hout toffe woonaccessoires kunnen maken. Van simpele wandplankjes tot toffe opdienplanken in de vorm van karakteristieke huisjes die je veel ziet in onze prachtige hoofdstad. De producten zijn speels, stoer, creatief, maar vooral ook heel uniek!

Wooden Amsterdam accessoires

Demi’s favoriete items uit de collectie

Als we mochten kiezen, zouden we de hele collectie van Wooden Amsterdam wel willen hebben. Maar als we een of twee items zouden moeten kiezen: de Amsterdamse huisjes zijn wel echt mijn favoriet. Het is tof hoe ze dat ook hebben weten door te trekken naar andere accessoires in hun collectie, zoals de broodplank (of snijplank, hoe jij ‘m wil gebruiken natuurlijk!).

De broodplank is handig als bord, als snijplank, als blad om accessoires op te zetten, als hapjesplank.. Of gewoon op zichzelf, zoals op de foto hierboven. Door het design kan je hier echt alle kanten mee op. En het is ook gewoon veel leuker dan een standaard broodplank, toch?!

Wooden Amsterdam

Woonshoppen wordt nu nog leuker!

Wieger, een van de twee mannen achter Wooden Amsterdam, verteld dat het hout voor hun producten duurzaam en milieubewust worden geproduceerd. En niet te vergeten: 1% van hun winst gaat terug naar de natuur via de organisatie Trees For All. Voor elke €5 plant Trees For All een boom om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Daarmee wordt woonshoppen leuker én milieubewuster. Nice!

En om hun collega ondernemers een beetje te supporten, vind je in de webshop van Wooden Amsterdam (Woodenamsterdam.com) ook producten van andere merken. Meubels van Tolhuijs, lampen van Good & Mojo en accessoires van FLYTE zijn hier leuke voorbeelden van. Met hout breng je sfeer terug in je woning en dat hebben de eigenaren van Wooden Amsterdam goed door. Welke items zijn jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *