fbpx

Over ons

Wooninspiratieblog is het leukste, nieuwste blog op woongebied! Onze naam zegt het al: ons doel is om jou te inspireren! De redactie van Wooninspiratie houdt zich dagelijks bezig met de meest trendy woon-, design-, interieur- en lifestyleproducten. Wij ontdekken steeds nieuwe inspirerende producten, merken, mensen en trends waar wij graag over bloggen.

Onze redactie

Benieuwd naar de knappe koppen achter Wooninspiratieblog.nl? Meet our team!

Demi

Nog maar 21 lentes jong, maar nu al een groot woonfanaat! Demi blogt over woontrends, wonen met een budget (eentje die past bij de huidige stand van haar spaarrekening), woonstijlen en handige tips & tricks. Als eindredacteur is ze verantwoordelijk voor alle blogs, maar ook voor de content op onze socials.

Een vraag of opmerking? Of wil jij ons nieuwe team member worden? Stuur Demi een mailtje via demi@wooninspiratieblog.nl!

Jet Hendriks – Interieurontwerper

Een voorliefde voor kleur maar wat ik belangrijker vind is het karakter van de bewoners zichtbaar maken in het interieur zodat het een thuis wordt. Niet zo zeer gekeken naar de huidige trends maar kijkend naar wie de inwonende zijn. Naast interieurs ontwerpen kun je me tegen komen tijdens een boswandeling die ik graag samen maak met mijn vriend en ons hondje Wiesje. Ben ik daar niet te vinden dan is de kans groot dat ik bezig ben met het maken van Diy’s!

Naast haar toffe baan als interieurontwerper is Jet ook gastblogger voor Wooninspiratieblog.nl! Haar blogs lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *