fbpx
Duurzaam kleur bekennen
Woontrends,  Overig

Groenste kleurenpalet van 2020

Het nieuwe jaar is het jaar om kleur te bekennen. Weg met die saaie, witte muren. Tijd voor wat meer kleur aan de muur! En hoe fijn is het als toffe kleuren ook nog eens 100% ecologisch is?! Tijd om de ecologische krijtverf van Amazona in het zonnetje te zetten. Want de kleuren zijn echt om bij weg te dromen!

Kleur bekennen

In de nieuwe collectie van Amazone vind je de leukste trendy kleuren om dit jaar kleurrijk te beginnen. Velvet Pink is bijvoorbeeld een stoere, oudroze kleur waarmee je direct warmte en kleur toevoegt aan je interieur. En wat dacht je van Velvet Green? Een mooie klassieker die eigenlijk in elk interieur wel goed tot haar recht komt. Leuk voor een industrieel interieur, maar doet het ook goed binnen een bohemian of vintage interieur. En in een landelijk interieur. En.. Je snapt het al wel.

Velvet pink

Lees ook: 5 x tof behang op Instagram!

Duurzaam wonen

Zonnepanelen plaatsen, van het gas af, minder stoken, energiezuinige lampen plaatsen en dubbelglas in de kozijnen. We zijn er maar druk mee, met verduurzamen. Maar vervolgens vergeten we te kijken naar de ecologische footprint die we achterlaten zodra we gaan inrichten. Ik persoonlijk heb nog niet eerder nagedacht over de footprint voor verf. Maar Amazona heeft mijn blik verruimd.

velvet green amazona

De verf van Amazona is namelijk gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen en kleurpigmenten. De verf is gifvrij en bevat geen oplosmiddel of stoffen die niet afbreekbaar zijn. Zo kan ook jij een steentje bijdragen aan een beter milieu én een leuker interieur!

Ik persoonlijk heb nog nooit eerder nagedacht over de footprint van verf. Maar Amazona heeft mijn blik verruimd.

Demi, eindredacteur Wooninspiratieblog.nl

Ik vind het heel tof als merken zo innovatief zijn. 100% ecologische krijtverf? Graag! En de kleuren in hun collectie zijn prachtig. De collecties bevatten voornamelijk basiskleuren, zoals taupe en grijs, maar worden dan ook weer flink opgeleukt in combinatie met de kleurrijke Velvet collectie.

Heb jij ervaring met de verf van Amazona? De krijtverf shop je trouwens bij deze winkels en hier in hun webshop.

Afbeeldingen: Amazona via Talk About PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *