fbpx
hotel slaapkamer
Doe het zelf,  Interieur,  Slaapkamer

Zo creëer jij een hotel slaapkamer!

We herkennen het allemaal wel als we een dagje, weekendje of week in een hotel slapen. Die slaapkamers zijn echt om bij weg te dromen. Een mooi bed, mooi behang, stijlvolle dekbedden, mooie vloer.. En als we die hotel slaapkamers zelf proberen na te maken, lijkt het ineens een lastige opgave. Wij geven je wat tips waardoor het dit keer wél gaat lukken!

Hotel slaapkamer creëren

Een slaapkamer in een hotel ziet er luxe uit, maar gelukkig zit er geen groot prijskaartje aan het maken van zo’n kamer (voor bij jou thuis). We zijn namelijk heel eerlijk: beddengoed doet een hoop. Echt een hoop. Bij diverse woonwinkels kan je voor nog geen vijftig euro mooi beddengoed scoren die ook nog eens lekker crispy is. Oh, dat betekent trouwens dat het zo lekker kraakt als je in bed stapt. Vinden jullie dat ook niet heerlijk?!

Daarnaast doet behang ook een wonder. Bij behang hoef je trouwens niet gelijk te denken aan drukke prints en overweldigende kleuren. Een mooi type behang met een klein kleuraccent (tip: grijs, beige of blauwtinten) zorgen al snel voor een hele andere sfeer in het interieur. En ook dit is geen hele grote uitgave.

Alles valt of staat met accessoires

Dan zijn we natuurlijk nog niet klaar. Een interieur maak je af door accessoires toe te voegen. Denk aan leuke nachtkastjes, sfeervolle nachtlampen, een mooie sprei voor over het bed, sierkussens.. Je kan het je zo gek nog niet bedenken, of je kan het toepassen. Kijk de volgende keer maar eens goed rond in je hotel slaapkamer en spot de accessoires. Ze zijn vaak klein en subtiel, maar in het interieur van je slaapkamer geldt ook de quote less is more.

Zorg dat je een rustgevend kleurenpalet uitkiest, zodat je nog steeds een rustig gevoel krijgt als je je slaapkamer binnen komt. Mensen gaan hier vaak de fout in, dus zorg dat jij daar niet bij hoort! Vergeet vooral niet ons blog over het kiezen van kleuren te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *