fbpx
Woontrends Xenos
Woontrends

Xenos woontrends 2019/2020

Xenos is back and better than ever! Deze bekende woonwinkel gaat er dit najaar weer helemaal tegenaan en komt niet met één, twee of drie woontrends aanzetten.. Maar met vier! En binnen deze vier woontrends moet er vast ook wel wat voor jou bij zitten! Benieuwd? Scroll verder!

Safari Chique

Wil je sfeer? Dan krijg je sfeer. Met de woontrend ‘Safari Chique’ kan jouw woonhart niet op. Binnen deze woontrend combineer je structuren met prints, kleur met kleur (en nog eens kleur). Geen enkel hoekje in je woning blijft ongespaard. Gelukkig hoef je niet je hele huis vol te stoppen met accessoires, want ook binnen deze woonstijl kan je nog een rustig geheel creëren. Xenos wil met deze woonstijl vooral laten zien dat het implementeren van kleur in je interieur juist voor leuke combinaties kan zorgen!

Populaire kleuren: okergeel, bordeauxrood, blauw en dierenprints.

xenos wooncollectie 2019

Thuis Jungle

De woontrend ‘Thuis Jungle’ van Xenos sluit perfect aan op de botanische woontrend. De natuur staat hier centraal en dat wordt aangevuld met mooie, rijke en vooral natuurlijke kleuren. Deze kleuren zorgen voor rust, precies datgene wat de echte natuur ons ook biedt. Maar tegelijk kan je ook mooie contrasten in je woonkamer creëren. Een behang met print, planten en bloemen, mooie vazen.. Mix met materialen voor het mooiste resultaat!

Populaire kleuren: groen, bruin, blauw en roodtinten.

jungle woontrend Xenos

Verrassend eenvoud

Soms willen we gewoon rust, rust en nog eens rust. Na een lange werkdag wil jij in een oase van rust thuiskomen. Binnen de woontrend ‘Verrassende eenvoud’ vind je veel lichte kleuren, lichte materialen en vooral: licht, licht, licht. Want dat zorgt voor een rustig geheel. Wel in combinatie met een contrasterende kleur, zoals een vintage groen. Niet te hard, maar zorgt precies voor de balans die jij zoekt.

Populaire kleuren: wit, grijs, groen, houttinten

collectie wonen Xenos

Bazar Bizar

And last, but definitely not least: Bazar Bizar. Trek alles uit de kast en maak van jouw interieur een feestje waar je elke dag weer een lach van op je gezicht krijgt. Prints combineren met verschillende stoffen en materialen zorgt voor toffe combinaties waar je niet op uitgekeken raakt. Met de items uit de nieuwe collectie van Xenos krijg je een beetje de duizend-en-één-nacht vibe. Perfect voor het aankomende najaar, waarin ons huis echt wel wat meer sfeer kan gebruiken!

Populaire kleuren: Paarstinten, brons, rood, wit en groen

Bazar wooninspiratie Xenos collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *