fbpx
Interieur blog
Overig,  Interieur

Wooninspiratieblog gaat verhuizen!

Het duurde even voordat we de boel rond kregen. Maar het is inmiddels gelukt: we gaan verhuizen naar een nieuw pand! De redactie groeit, dus meer ruimte was echt wel nodig. Gelukkig maar! We hebben zelf al een hoop ideeën, maar we zijn ook erg benieuwd naar jouw tips. Misschien kunnen we met jullie tips wel wat toffe dingen toevoegen aan ons nieuwe kantoor!

De stijl die we in gedachte hebben

We zitten zelf aan een modern interieur te denken. Strak, wit, mooie houten vloer (of in ieder geval een houten look, PVC lijkt ons ook wel wat) en blauw als finishing touch. Klinkt al best aardig, toch?!

Maar we hebben nu wel je hulp nodig. We hebben meerdere dilemma’s en horen graag wat jouw mening is, zodat we met zijn allen een nieuw, tof interieur kunnen inrichten!

  • Toffe ‘klaverblad’ bureaus aan elkaar of toch in hoogte te verstellen bureaus?
  • Een grote IXXI plaatsen of een toffe zwarte muur met krijtdesign?
  • Eén grotere boom of veel kleine planten (we zijn niet heel goed met planten, trouwens)
  • Een fotowand of een paar tv schermen ophangen met toffe prints erop?

We hebben je hulp nodig!

Je snapt: wij hebben je hulp hard nodig. Als we de planning aanhouden, kunnen we er begin augustus in en dan is het tijd om te klussen. Voor nu zijn we dus druk bezig met een design en om het meubilair aan te schaffen.

Vergeet ons trouwens niet te volgen op Instagram, daar gaan we namelijk een hoop leuke updates geven over onze verhuizing. Zoek even op @wooninspiratieblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *