fbpx
Moodboard interieur
Interieur,  Kantoor aan huis,  Overig,  Woontrends

WB verhuisserie: Ons moodboard

Zoals we je in ons vorige artikel hebben verteld, gaan we verhuizen naar een ander pand! Onze redactie blijft groeien en dat vraagt om meer ruimte. En die ruimte hebben we inmiddels gevonden. Alles is getekend, de sleutel krijgen we over een paar weken en het leek ons tijd om een moodboard te gaan maken.

Moodboard van ons nieuwe kantoor

In ons vorige artikel vroegen we je om ideeën over ons nieuwe kantoor op te sturen. Sindsdien staat onze dm (Instagram @wooninspiratieblog) “op roodgloeiend” en krijgen we steeds weer nieuwe toffe items en tips toegestuurd. We hebben onze stijl, samen met die van jullie, samengevoegd in een tof moodboard. Benieuwd naar onze stijl? Here you go!

moodboard verhuizen

Houten jaloezieën – Joe Benelli // Vaas – Jet at Home // Verf – Flexa // Lampen – Lamp & Licht // Poster – Desenio

Zoals je misschien al kan zien, zijn wij dol op de industriële vibe. Stoere materialen, stoere kleuren, Zwart en wit met brons en goud combineren. En dan afgewerkt met een stoere houten vloer.. Droom je al met ons mee?

Vraag aan jou: Zou je het leuk vinden om vaker een moodboard voorbij te zien komen? Wij zijn zelf namelijk dol op moodboards (en Pinterest) kijken. Misschien kunnen we dan een keer in de week of een keer in de twee weken een tof moodboard met jullie delen, zodat jullie nog meer inspiratie op kunnen doen.

Aan de slag!

Als we eenmaal aan de slag gaan met klussen, zullen we jullie zeker op de hoogte houden. Voor nu denken we de updates via ons Instagramaccount te kunnen delen. Omdat we zo snel mogelijk in ons nieuwe pand willen trekken, gaan we in de aankomende weken hard ons best doen om blogs voor te bereiden. We willen echter niks beloven (vooral niet met dit lekkere weer). Mocht hier dus een kleine stilte vallen, dan weet je waar dit aan ligt. Maar wees niet ongerust, op Instagram posten we gewoon door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *