fbpx
droogbloemen
Woontrends

Trend du moment: droogbloemen

Ik ben ervan overtuigd dat een mooie bos bloemen altijd goed is. Het voegt kleur toe aan je interieur en het zorgt ook voor een gezellige en soms ook luxe uitstraling. Bedrijven zoals Bloomon en FleurOp schieten door het dak heen. Wat ik echter steeds vaker op Instagram en Facebook voorbij zie komen, zijn droogbloemen.

Droogbloemen: praktisch en stijlvol

Je herkent het wel: je hebt net een prachtige bos bloemen gehaald en na een paar dagen is het mooie er vaak al wel af. Ik hoop dan dat je in die dagen flink van je bloemen hebt kunnen genieten, want het is eigenlijk alweer tijd voor een nieuw paar. Dat gaat je niet meer overkomen als je kiest voor droogbloemen!

Droogbloemen zijn (zoals de naam al zegt) gedroogde bloemen. Het fijne van droogbloemen is dat ze er altijd mooi uitzien. En voor iedereen die geen groene vingers heeft: je hoeft ze geen water te geven! En ook met een mooi bosje droogbloemen zorg je voor die luxe touch in je interieur.

Droogbloemen op Instagram

Nu denk je misschien: hoe zien droogbloemen eruit? En waarom zou ik in hemelsnaam alleen een paar dode takken in m’n interieur willen zetten?!

Let me stop you right there. Want droogbloemen hoeven niet altijd bruin te zijn. Lavendel is zo’n mooi voorbeeld. Prachtige bloemsoort met een heerlijke geur en een net zo heerlijk uiterlijk. Wij hebben de mooiste kiekjes met droogbloemen op Instagram voor je geselecteerd. Gelijk weer wat inspiratie in deze quarantaine-tijd.

View this post on Instagram

Dried flower galore 🌾

A post shared by Anne van Midden 🌿 Florals (@annevanmidden) on

View this post on Instagram

Iemand in de BLOEMETJES zetten?? πŸ’ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Omdat ik al meer de vraag kreeg of ik mijn droogbloemen ook per pakket wilde verkopen. πŸ™πŸ» En omdat we iedereen willen verder helpen om elkaar een hart onder de riem te steken, maar onze gepersonaliseerde items veel tijd vragen en we ze maar net verwerkt krijgen (Oa. met ons Livke in huis πŸ™ˆ), hebben we er voor gekozen om op jullie vraag in te gaan! πŸ₯° β €β €β €β €β €β €β €β €β € Vanaf nu bieden wij 4 leuke droogbloem boeketten aan in onze webshop. Je kan tijdens het bestellen van de bloemen een tekstje ingeven. Dit tekstje zullen wij op het kaartje schrijven dat je standaard bij de droogbloemen krijgt. 🎁 β €β €β €β €β €β €β €β €β € Op deze manier kan je iemand, die je mist of die dit extra verdient op dit moment (ik denk aan helden in de zorg), verrassen van thuis uit! ✨Je zet bij het verzendadres het adres van de gelukkige. Wij stoppen het persoonlijke kaartje erbij et voilΓ ! πŸ’› β €β €β €β €β €β €β €β €β € #kadeco #madebykadeco #droogbloemen #droogbloem #boeket #droogbloemboeket #persoonlijkcadeau #cadeau #geschenk #hartonderderiemsteken #kleingelukje #verrassing #rechtstreeksverzenden #blijmaken #verrassing #hip #steunelkaar #steunons #webshop #winkelhier #ikkoopbelgisch #ikkooplokaal

A post shared by 𝙺𝙰𝙳𝙴𝙲𝙾 | π™ΊπšŠπš›πš•πš’πš“πš— π™Ώπš˜πšŽπš• (@ka.deco_) on

Heb je nog niet voldoende inspiratie opgedaan? Google dan eens op ‘droogbloemen’, ga in je pauze een rondje Pinterest en Instagram doen en houdt woonprogramma’s goed in de gaten. Daar komen ze namelijk ook steeds vaker voorbij!

Foto’s: Elleinterieur.nl & Margriet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *