fbpx
Staycation tuin inrichten
Tuin

Staycation? Zo maak je van je tuin een resort!

Is jouw vakantie ook gecanceld of durf je het niet aan om nu al te vliegen? Alle vakantieplannen zijn in één keer van tafel geveegd. Gelukkig hoeven we niet bij de pakken neer te zitten. Want een vakantie in eigen land is ook leuk. En al helemaal als je met dat overgebleven vakantiegeld een resort in je eigen achtertuin kunt maken!

Wegdromen in eigen tuin

Zie je het al voor je. Een ligbed, parasol erbij, een tafeltje voor je hapje en drankje en tropische planten. Met wat heerlijke loungemuziek op de achtergrond hoef je geen uren in een vliegtuig te zitten om tot rust te komen. Het enige dat je wel moet doen: even een kleine investering maken in je tuin.

Investeer in een goede tuinset. Daar heb je niet alleen deze zomer plezier van, maar gaat jaren mee. Zo geniet je volop van jouw staycation.

Het enige wat we nu nog missen, is een ober om je een verfrissende drankje aan te bieden. Maar ach, we moeten toch ook aan onze summer body werken, dus die extra stappen zijn nooit verkeerd.

De perfecte finishing touch

Met een goede tuinset en parasol die je beschermt tegen de zon (vergeet je niet in te smeren) ben je er nog niet. Investeer in accessoires en decoratie. Mooie tuinverlichting voor als je gasten net iets te lang bleven hangen, een toffe poster die je kunt ophangen aan de schutting of het saaie muurtje van je schuur, mooie planten en bloemen, een mooi vloerkleed voor buiten..

Je snapt het. Beeld je in hoe jouw ideale vakantieadres eruit zou zien en probeer dat zoveel mogelijk na te bootsen in je tuin. Al hoewel ik het zand even achterwegen zou laten..

Uitgelichte afbeelding via FonQ

Demi

Ik kan ontzettend blij worden van een mooi interieur. Scandinavisch, industrieel of bohemian? Ik houd ervan! En met leuke accessoires kan je je huis echt persoonlijk maken, zodat een huis echt als thuis aanvoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *