6
28

Sfeer toevoegen met behang

Wij Nederlanders houden als geen ander van witte of (licht)grijze muren. Je kan er alle kanten mee op betreft meubels en accessoires. Maar met de standaard kleuren op de muren maak je het jezelf best lastig om sfeer toe te voegen. Wil jij sfeer toevoegen, maar heb je een klein budget? Behang is het antwoord op je vraag! Wij leggen je uit waarom. 

Behang ideeën

Tegenwoordig zijn er superleuke soorten behang met prints in woonwinkels te vinden. Voor een Scandinavisch interieur is een behang met geometrische print heel leuk en sluit goed aan op de woonstijl en voor een industrieel interieur zijn juist de soorten behang met betonlook een perfecte match. En wat dacht je van de toffe variant met palmbladeren die je hierboven ziet?! Perfect voor in een botanisch interieur. Voor elke woonstijl heb je genoeg leuke soorten behang.

Doordat behang vaak dé eyecatcher is in het interieur, heb je een stuk minder accessoires in je woonkamer nodig om de ruimte “compleet” te maken. Denk maar eens aan behang met baksteen look. Doordat het behang zelf al vrij druk is, hoef je nog maar een aantal kleine items toe te voegen om je interieur af te maken.

Fotobehang op maat

Een opkomende trend is fotobehang op maat. Hierbij selecteer je een foto (zelf uitgekozen of uit een assortiment) en laat je afdrukken op behangpapier. Doordat je de breedte en hoogte van de muur aan kunt geven, komt de foto goed tot zijn recht.

Fotobehang is ook een goede oplossing als je op zoek bent naar een bijzondere print, zoals hieronder te zien is. Met standaard behang is het vaak wat lastiger om de print goed over te laten lopen. Bij fotobehang krijg je stroken en nummers die de volgorde van de stroken aangeven. Zo wordt behangen een stuk makkelijker (en misschien zelfs leuker)!

fotobehang op maat

Reacties weergeven

Nog geen reacties