fbpx
vazen taupekleuren
Interieur,  Badkamer,  Woontrends

Onze interieurvondst bij een kledingwinkel(?!)

Een van onze redactieleden mag morgen (vrijdag) haar scriptie verdedigen en daar had ze een goede outfit voor nodig. Maar tot haar verbazing kwam ze daar niet alleen kleding tegen, maar ook interieur items! En daar kon ze natuurlijk niet omheen. Vandaar haar interieurvondst in een nieuw artikel!

Woonshoppen bij Voorwinden

Bij Voorwinden in ‘s Gravendeel kan je terecht voor damesmode en verzorging, maar blijkbaar ook voor toffe accessoires voor in je interieur. Toen ik aankwam in de winkel, was een externe styliste bezig de nieuwste collecties van verschillende merken aan het uitpakken. Dat betekent dus dat ik de eerste was die die spulletjes dus kon bekijken. Nice!

Wat we deze winter veel gaan zien, zijn taupekleuren, geeltinten, grijs en veel groen in de vorm van toffe planten! Ik kon het niet laten (en we zochten toevallig nog voor een paar toffe accessoires voor in de badkamer) dus pakten we er samen met de styliste een paar toffe items uit. Mocht je de post op ons Instagramaccount nog niet hebben gezien, dan bij deze:

Hoe tof is dit! De transparante vaas was iets wat ons meteen opviel. En met de twee kleine accessoires ernaast was het plaatje compleet! Het ronde item aan de linkerkant is deels een stukje tof design, maar kan je ook gebruiken als waxinelichthoudertje. Hoe tof is dat?! Leuk ook voor een Do It Yourself voor als je zo iets ook thuis wil hebben.

Het vaasje ervoor maakt het setje wel af, als je het mij vraagt. Juist doordat er een verschil zit tussen metallic en matte details op het vaasje zorgt het ervoor dat het een wat stoerdere en tegelijkertijd ook chique uitstraling heeft.

Hoe de accessoires in onze badkamer staan

Tja, we konden het niet laten en hebben dit setje met accessoires meegenomen. Zoals je kan lezen aan het begin van dit artikel, waren we op zoek naar mooie items om onze nieuwe badkamer af te stylen. Benieuwd naar het eindresultaat? Here you go!

De accessoires kan je dus onder andere bij Voorwinden kopen. De kast is op maat gemaakt door HelloLoof! Oh, en de bladeren hebben we uit de vaas gehaald. In de winkel stond het mooi, maar eenmaal thuis in onze kleine badkamer geldt less is more. De bladeren komen zeker op een andere manier terug in onze woning!

interieur blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *