fbpx
Woonagenda 2020 deel 1
Overig

Woonagenda: leukste woonbeurzen tot juli 2020!

Het is leuk om inspiratie op te doen op Pinterest en Instagram, maar soms is het ook heerlijk om een beurs te bezoeken. Niet alleen voor een leuk dagje uit (het voelt echt als een middag shoppen, maar dan voor je interieur). Het is ook dé manier om nieuwe designs, trends en kleuren te ontdekken. Kortom, genoeg interieur inspiratie. Benieuwd welke woonbeurzen je niet mag missen in het eerste half jaar van 2020? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Bouwplan: thuis in wonen

Datum: 23 tot 25 januari 2020 // Plaats: Assen

De beurs ‘Bouwplan Thuis in Wonen’ is dé beurs wanneer je gaat (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Deze beurs is vooral geschikt als je de nieuwste trends op gebied van wonen wil ontdekken, maar ook als je in contact wil komen met bedrijven die jou kunnen helpen bij je verbouwing of het bouwen van je droomhuis. Zet ‘m in je agenda!

Second Home Beurs

Datum: 25 en 26 januari 2020 // Plaats: Maastricht

Heb je een tweede huis in Nederland of in het buitenland? Of wil je een tweede huis kopen? Dan is de Second Home Beurs een echte aanrader. Hier kom je in contact met nationale en internationale bedrijven om mee samen te werken. Ook leer je hier alles over het kopen van een tweede huis en waar je op moet letten.

Wonen 2020

Datum: 25 januari tot 2 februari 2020 // Plaats: Mechelen (België)

Niet in Nederland, maar zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Op Wonen 2020 kan jouw woonhart niet op. Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of je interieur opnieuw wil inrichten? Op deze beurs wordt alles aangehaald. Deze mag je dus niet vergeten!

Showup 2020

Datum: 2 en 3 februari // Plaats: Haarlemmermeer

Showup is dé ultieme plek om woonaccessoires en cadeaus in te slaan. Deze beurs is wel wat meer gericht op inkopers van woonwinkels, maar ook stylisten en woonbloggers zijn van harte welkom. De lijst met bedrijven die aanwezig zullen zijn wordt steeds groter. Wooden Amsterdam, waar we eerder over schreven, is bijvoorbeeld ook aanwezig. Misschien zie ik je daar wel!

woonagenda 2020 1

Tuinidee 2020

Datum: 13 tot 16 februari 2020 // Plaats: ‘s Hertogenbosch

Als tuinliefhebber mag je deze beurs echt niét missen. Dit is de aftrap van het nieuwe seizoen. Op deze beurs kom je alles te weten over de nieuwste trends voor in de tuin. Planten, tegels, echt of nep gras of juist iets heel anders? Genoeg inspiratie om ook van je tuin een feestje te maken!

Tuin & Sfeer 2020

Datum: 14 en 15 februari 2020 // Plaats: Groningen

Is één tuinbeurs niet genoeg? Dan is de beurs Tuin & Sfeer eentje die je groots in je agenda moet zetten. Handig als je niet naar Tuinidee kan (of als je gewoon geen genoeg kan krijgen van de nieuwste trends voor exterieur).

Beurs Eigen Huis (Voorjaarseditie)

Datum: 6 tot 8 maart 2020 // Plaats: Utrecht

Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Dan is deze beurs perfect voor jou. Tijdens Beurs Eigen Huis krijg je genoeg inspiratie om van jouw huis een echt droomhuis te maken. Zo hoef je niet meer jaloers te zijn op al die Instagram woningen (maar worden ze jaloers op de jouwe!).

2020 woonagenda

Design Icons

Datum: 4 en 5 april 2020 // Plaats: Amsterdam

Houd jij van een vintage interieur? Dan is Design Icons the place to be! Je kan hier verschillende stijlen bekijken, inspiratie opdoen voor jouw woonkamer, slaapkamer of keuken en met een beetje geluk scoor je ook nog eens prachtige eyecatchers voor in je interieur!

Exclusive Spring Fair

Datum: 10 tot 13 april 2020 // Plaats: Baarn

Exclusive Spring Fair is echt een feestje. Kasteel Groeneveld wordt omgetoverd tot een echte woon- & lifestylebeurs met meer dan voldoende inspiratie voor in- en exterieur. Er zijn ook genoeg terrasjes en er staan ook leuke foodtrucks met heerlijke hapjes. Perfect voor een leuk dagje uit!

Huis & Energie

Datum: 15 tot 17 mei 2020 // Plaats: ‘s Hertogenbosch

Deze beurs staat volledig in het teken van duurzaam wonen. Of je nu wilt besparen op je energie of dat je juist meer energie wil opwekken? Op deze beurs leer je hoe ook jij duurzamer kan wonen.

Design District

Datum: 3 tot 5 juni 2020 // Plaats: Rotterdam

Deze is voor als je Design Icons hebt gemist (of als je Amsterdam net wat te ver vindt). Design District is de plek om verschillende designstukken van bekende en minder bekende ontwerpers te bekijken. Leuk voor inspiratie én natuurlijk wil het oog ook wat.

Welke beurs ben jij van plan om te bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *