fbpx
luxe interieur
Interieur,  Woontrends

Met deze items is jouw interieur direct een stuk luxer!

Een luxe interieur zoals in een hotel of in films, wie wil dat nou niet?! Jammer genoeg heeft niet iedereen een flinke spaarrekening (of zin om heel veel moeite te doen, hi mannen). Wij maken het je wat makkelijker in dit artikel, want wij hebben een paar items voor je op een rijtje gezet.

Verse bloemen

Is het je ooit opgevallen dat in vrijwel elk luxe interieur uit woonprogramma’s, magazines en in films bloemen te vinden zijn? Verse bloemen zorgen vrijwel direct voor een luxere uitstraling. En als je het dan echt goed wil doen, ga je niet voor standaard rozen maar laat je een mooi veldboeket maken. Je weet wel, zo’n bos bloemen waarvan het lijkt dat de Bloomon bezorger net weer weg is.

Geurkaarsen graag!

Je hebt geurkaarsen en je hebt geurkaarsen. En dan bedoelen we: je hebt geurkaarsen die je voor een euro bij de Action koopt en je hebt mooie geurkaarsen van merken als Jo Malone en Diptique die in een mooie pot zijn verwerkt. Ze ruiken niet alleen heerlijk, maar zien er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Leuk om te geven én te krijgen (of gewoon om jezelf een keer te belonen).

luxe woning
Foto via: Fresh Home

Mooie salontafel boeken

Het is – vooral bij woningen met een luxe uitstraling – erg populair om mooie boeken op de salontafel neer te leggen. Een mooi boek over interieurdesign, mode of iets anders wat jij interessant vindt. En als het dan ook nog even kan, zorg je ervoor dat de kleuren van die boeken neutraal zijn én met elkaar matchen.

Echte houten meubels

Hout is een prachtig materiaal. Jammer genoeg zien de goedkopere interieurshops dit niet en geven houten meubels een goedkope touch. Je weet wel, van dat strak getrokken hout voor je eettafel of erger nog: kunststof met houtprint. Nee, ga voor écht hout. Dat geeft niet alleen een stoerdere look, het geeft direct een luxe uitstraling. Het tafelblad van je salontafel, de plankjes tegen de muur, een mooie houten kast.. Verzin het en je kan het van hout (laten) maken.

Oke, deze tip is misschien niet budgetproof of iets dat je snel even in de winkel koopt. Maar geloof ons: zodra je overstapt op echte houten meubels wil je niet meer zonder.

Demi

Ik kan ontzettend blij worden van een mooi interieur. Scandinavisch, industrieel of bohemian? Ik houd ervan! En met leuke accessoires kan je je huis echt persoonlijk maken, zodat een huis echt als thuis aanvoelt.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *