fbpx
interieur inspiratie
Interieur,  Overig

Dit is hoe ik wooninspiratie op doe!

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker DM’s op Instagram en berichtjes op Facebook van mensen die ons blog zo tof vinden en zich afvragen waar dat ene tafeltje, die ene lamp of dat leuke kleed van komt. Heerlijk toch, om zo je wooninspiratie op te doen? Maar hoe doe ik dan mijn inspiratie op? In dit artikel leg ik je uit hoe ik dat aanpak.

#Insta

Instagram is toch wel écht the place to be als het om interieur inspiratie gaat. Het is heerlijk om een kijkje bij andere mensen thuis te nemen. Hoe combineren zij die ene kleur, hoe kiezen zij raamdecoratie? En het is altijd leuk om te zien hoe mensen kleuren en stylen combineren.

Lees ook: 5 x tof behang op Instagram!

In dit blog deel ik de leukste interieur bloggers van Nederland inclusief hun Instagram. Zeker even kijken en ook zeker het bekijken waard!

Inspiratie opdoen door TV te kijken?!

Zoals je misschien wel weet, ben ik ontzettend fan van het programma ‘VTwonen, weer verliefd op je huis!’. Dat is voor mij een avondje ontspannen en inspiratie op doen, en dat dan ook nog eens tegelijk!

Mocht je het nog nooit gezien hebben? In dit programma gaan stylisten bij mensen thuis aan de gang om de uiteenlopende stylen te combineren. En soms denk je echt: hoe moeten ze dit weer voor elkaar zien te boksen?! Het eindresultaat is toch elke keer weer een plaatje. Oh, en mijn favo stylist? Dat is toch wel Marianne. Wie is jullie favo stylist?

Woonbladen: yes please

VTwonen is niet alleen goed in het maken van goede programma’s, maar ook in het maken van leuke woonbladen. Maar bladen als Linda. en Vogue krijgen er ook een handje van en brengen sinds een paar jaar ook een Living editie uit. Je snapt dat ik bij het tijdschriften rek in de supermarkt echt keuzestress krijg, want er komen steeds meer mooie woonbladen bij. First world problems, right?!

Tip van de redactie: Wil je nou ook de nieuwste woonbladen lezen, maar zit je wat krap bij kas? Loop dan eens binnen bij een bibliotheek bij jou in de buurt! Je kan daar de nieuwste woonbladen (of modebladen, zakelijke bladen, lifestyle magazines etc.) gratis lezen. De nieuwste edities worden vaak nog niet uitgeleend, maar die mag je gewoon op locatie lezen. Ben je gelijk even van huis, nooit verkeerd.

Wooninspiratie in kledingwinkels?!

Ik zie steeds vaker dat kledingwinkels niet alleen aandacht besteden aan de presentatie van de kleding, maar ook de presentatie van de gehele winkel. Voorwinden, Bahlman Mode, Van Zuilen Mode, maar ook winkels zoals een Costes zijn stylish bezig. Grappig, want zo die ik zelfs tijdens het winkelen inspiratie op!

Good old Pinterest

Misschien vroeg je je al af: waar blijft ‘ie nou?! Pinterest kan natuurlijk echt niet ontbreken in dit rijtje. Hier komt een groot deel van mijn wooninspiratie vandaan. Lekker minutenlang scrollen om op zoek te gaan naar een nieuw sierkussen voor op de bank. Of voor foto’s die ik gebruik voor onze blogs. Gewoon van Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *