fbpx
zilverstad accessoires
Interieur

Deze accessoires blijven altijd mooi!

Ik vind het soms best jammer hoor. Dat woonwinkels ineens zoveel collecties hebben. Natuurlijk is de keuze dan een stuk groter en is de kans dat jij dat ene pareltje vindt ook een stuk groter. Maar echt duurzaam is het niet, als je elke twee weken weer wat nieuws ziet dat ‘he-le-maal te gek’ is. Ik laat je vandaag een wat duurzamere optie zien. Accessoires die over 10 jaar nog steeds mooi zijn!

De items van Zilverstad

Persoonlijk ben ik dol op goud. Het staat zo lekker chique, combineert mooi met zwart en het is goed te combineren. Maar daarmee schuif ik zilver natuurlijk niet gelijk weg. Zilver is ook echt tof te combineren. En met de nieuwe collectie van Zilverstad krijg je dat zelf ook voor elkaar.

De nieuwste collectie bestaat uit mooie kandelaren, windlichten, vazen en fotolijstjes. Leuk in een stoer interieur of juist in een Scandinavische woning. Zilver combineert namelijk een stuk makkelijker dan goud als het gaat om een rustig geheel. Het zal nooit de overhand krijgen. Wil je juist wat extra pit toevoegen? Dan kan je natuurlijk leuk spelen met een mooi boeket met kleurrijke bloemen, gekleurde kaarsen en een toffe foto voor in de fotolijsten.

zilverstad accessoires

Ik zal je wel gelijk vertellen: de items van Zilverstad zijn niet heel goedkoop. Oke, een zilveren fotolijstje is prima betaalbaar. Maar een zilveren kandelaar kost je al gauw honderd euro. Ik vind wel dat het echt een investering is. Je ziet namelijk direct of een kandelaar van kwaliteit is, of dat je ‘m bij Xenos hebt gekocht. Sorry, Xenos..

Wat vind jij van zilveren kandelaren? Zou jij er in investeren?

Foto’s: Zilverstad via Talk About PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *