fbpx
Fotowanden in huis
Woontrends

De leukste fotowanden om je muur mee op te vrolijken!

Hoe staat het er bij jullie voor? Hebben jullie door de quarantaine ook zo last gehad van jeukende handjes en heeft jouw auto/scooter/fiets al een aantal keer op de parkeerplaats van het plaatselijke tuincentrum gestaan? Wij hebben inmiddels al aardig wat leuke items verzameld waarmee we ons interieur een kleine touch up hebben gegeven. Maar we missen nog één ding: een toffe fotowand. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken en ik denk jullie ook!

Toffe contrasten en speelse opstellingen

Wij zijn er thuis nog niet helemaal over uit. Worden het echt vaste fotolijsten voor aan de muur of gaan we voor een “ladder” effect waarbij we blijvend kunnen wisselen. Hier zie je bijvoorbeeld de ladder die ik bedoel. Flexibel, leuk om dezelfde of juist verschillende lijstjes te gebruiken en je hoeft niet snel bang te zijn dat je met lelijke gaten in je muur overblijft. Want op de plankjes kun je altijd wel leuke frutsels neerzetten.

Toch houd ik stiekem ook wel van een strakkere look, waarbij je de nadruk op drie of maximaal vijf foto’s legt. Foto’s die echt spreken. Mag ook wel een tikje groter, lekker speels. Hierbij vind ik het dan wel leuk om dezelfde dikte in lijsten te gebruiken. Omdat de foto’s vaak wat gedetailleerder zijn, leg je de nadruk zo extra op de toffe posters of prints.

De volgende is toch wel echt mijn favoriet. Hoe goed de verschillende kleuren toch voor een mooi geheel kunnen zorgen! Rustig, maar toch stoer door de donkere elementen in de woning.

Wat is jullie favoriet? Houden jullie van veel foto’s aan de muur of gaan jullie toch liever voor een strakker exemplaar? Let me know! En als je een toffe posterwand hebt om te delen, vergeet ons dan vooral niet te taggen in je Instagram of Facebook post!

Demi

Ik kan ontzettend blij worden van een mooi interieur. Scandinavisch, industrieel of bohemian? Ik houd ervan! En met leuke accessoires kan je je huis echt persoonlijk maken, zodat een huis echt als thuis aanvoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *