fbpx
Badkamer trends
Badkamer

Dé badkamertrends van dit moment

Nu we toch niet meer op vakantie kunnen gaan, kunnen we ons geld (en aankomend vakantiegeld) net zo goed investeren in onze woning. En als je dan toch nog wil ontspannen, is de badkamer echt de eerste plek die onder handen genomen moet worden.

Je hebt zelf waarschijnlijk al een specifieke smaak. Maar meegaan met de nieuwste trends is ook nooit verkeerd. Wij hebben de nieuwste trends voor je opgezocht!

Van vierkant naar rond

Een vierkante wasbak is toch wel een beetje 2018, hé? Rond is nu de nieuwste trend. Ronde of ovale wasbakken zien we steeds vaker terug in de luxere badkamers. Witte wasbakken zijn het populairst, maar hoe tof is het om juist een andere kleur te kiezen. Zwart, taupe of misschien wel met marmerlook!

Marmer

Nog eentje die echt een comeback heeft gemaakt: marmer! Marmeren tegels, een marmeren wasbak, marmeren accessoires.. Je kan het je zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen. Echt marmer is heel kostbaar en je moet er ook flink voor in de buidel tasten. Gelukkig heb je ook hele toffe marmerprints. Daar heb je geen groot budget voor nodig, maar zo creëer je wel een luxe uitstraling in je badkamer.

Mat, matter, matzwart

Zwart is weer erg populair in de badkamer. In combinatie met wit, uiteraard. Een compleet zwarte badkamer heb ik tot nu toe nog niet gezien. Maar een glaswand met zwarte rand, zwarte tegels, zwart meubilair en zwarte details. En dan het liefst ook in een matte variant. Wel wat lastig met vette vingers en schoonmaken, maar het oog wil ook wat he..

Sfeer in de badkamer

Sfeer is – vooral nu – echt belangrijk. Wie heeft er niet zin om naar een spa te gaan?! En dan met zo’n heerlijke geur van hammam. Ik droom stiekem al een beetje weg. Jij ook?

De Turkse en Marokkaanse invloeden in de badkamer zien we steeds vaker. Kleine tegels, warme tinten, luxere materialen.. Vaak zijn het de details die een saaie badkamer omtoveren tot badkamer met spa-feeling.

Uitgelichte afbeelding via Domino Magazine

Demi

Ik kan ontzettend blij worden van een mooi interieur. Scandinavisch, industrieel of bohemian? Ik houd ervan! En met leuke accessoires kan je je huis echt persoonlijk maken, zodat een huis echt als thuis aanvoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *