7
12

Beddinghouse voor jouw bedtextiel

Meestal gaat de eerste kennismaking met het merk ‘Beddinghouse’ via een dekbedovertrek. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en dessins. Het merk Beddinhouse levert kwalitatief hoogwaardig bedtextiel dat geschikt is voor een groot publiek. Verder staan zij bekend om de goede kwaliteit, mooie afwerking en de fijne prints. Beddinghouse heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktleider van de Benelux op het gebied van bedtextiel en wordt in Nederland ondertussen ook steeds geliefder.

Bedtextiel voor ieder interieur

Dekbedovertrek Beddinghouse

Aan de veelzijdigheid van Beddinghouse valt tevens ook niet te twijfelen. Het assortiment bestaat zo ook uit een aantal andere merklabels. Een aantal van deze merken zijn: Margaret Muir, Beddinghouse Ivory, Kardol & Verstraten en Beddinghouse Kids. De merklabels zijn ieder voor een andere doelgroep ontwerpen en hebben zo elk een eigen stijl. Dit zorgt ervoor dat het merk beschikt over een grote veelzijdigheid aan slaapkamersferen. De kleuren gecombineerd met de dessins en de luxe materialen geven het geheel een interessante en prachtige twist.

Ontbijt op bed

Elk half jaar een ander dekbed

De dekbedovertrekken zijn te verkrijgen in 3 verschillende maten met een bijpassende kussensloop. De kussenslopen kunnen niet ontbreken in het assortiment luxe beddengoed van Beddinghouse. Daarnaast wordt er elk halfjaar door Beddinghouse een nieuwe collectie ontwikkeld. Deze bestaan uit diverse sfeer- en kleurenthema’s, zodat er een gevarieerde collectie uit voort komt. De collecties bestaan uit diverse kleuren in verschillende prijsklassen, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk een overtrek naar wens kunt vinden. Wacht niet langer, verrijk je slaapkamer met een warme en sfeervolle uitstraling!

Kussensloop beddinghouse

Luxe slaapkamer creëren

Met een mooi dekbed kan jij je slaapkamer al snel omtoveren tot een luxe hotelkamer. Het juiste bedtextiel kan een kamer helemaal compleet maken! En door je dekbed elke ochtend recht te trekken, de kussens mooi neer te leggen en mogelijk zelfs een sprei aan het voeteneind te leggen, is jouw bed letterlijk en figuurlijk een droom!

Reacties weergeven

Nog geen reacties