fbpx
schoonmaken tips
Doe het zelf,  Overig

3 tips van de redactie: schoonmaken

We willen het blog graag persoonlijk houden. En hoe kunnen we dat beter doen dan met wat input van de redactie. Elke week of maand delen wij ‘3 tips van de redactie’ over een bepaald onderwerp. Gaat het over schoonmaken, verven, opruimen of juist bijkopen? Het kan niet gek genoeg! Dit keer: 3 tips over schoonmaken.

De producten die in dit artikel worden genoemd, zijn niet gesponsord. Deze producten worden daadwerkelijk door ons gebruikt en wij hebben geen geld gekregen om deze producten te gebruiken en/of te reviewen.

1. Dasty in huis halen

Maar liefst twee redactieleden zijn onlangs verhuisd en zitten dus nog midden in het klusleventje. Beide waren, zonder dat ze het van elkaar wisten, laaiend enthousiast over schoonmaakmiddel Dasty. Dit middel werkt niet alleen als allround schoonmaakmiddel, maar ook goed als ontvetter. Ga je kozijnen schuren, je afzuigkap schoonmaken of dweilen? Dasty is your way to go!

2. Swiffer

Stof, stof en nog meer stof. Er lijkt soms geen eind aan te komen. We kennen allemaal de Swiffer reclames wel. Een redactielid ontdekte dat je ook kleine houders hebt voor de Swiffer stofdoekjes, waarmee je dus binnen no time stof van salontafels, vensterbanken en tv’s kan ‘swiffen’. Een kitje met een plastic houder en vijf stofdoeken kost een paar euro en maakt je leven daadwerkelijk een stuk makkelijker.

3. Allesreiniger in een flacon

Een andere tip is om een plantenspuiter te kopen en deze te vullen met allesreiniger. Dasty kan soms wel eens te ‘krachtig’ zijn, dus dan is een simpele allesreiniger soms een beter idee. Denk maar aan vette vingers op je ramen. Twee keer spuiten, even met een schoonmaakdoekje erlangs en de vette vingers verdwijnen als sneeuw voor de zon!

(4. Robotstofzuiger)

Tja, we wilden deze er toch wel even bijzetten. Lees ‘m met een schuin oog, want we weten dat niet iedereen de middelen heeft om dit aan te schaffen. Mocht je net je vakantiegeld binnen hebben en geen idee hebben wat je moet doen met dat geld? Investeer in een robotstofzuiger! Je zet ‘m aan als je even de was gaat doen of boodschappen gaat halen. De robotstofzuiger analyseert je kamer de eerste paar keren, zodat ‘ie de volgende keren nog beter te werk kan gaan! En als er een bijbehorende app bij zit, zie je gelijk welke delen van de ruimte hij al heeft gehad. Handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *